hjælp i køkkenet til fest

Personale

Slip for opvask, afrydning og at balancere tallerkner på underarmen. Topkær Fest har altid et personale klar til dig, som kender festlokalet og køkkenet ud og ind. Så hvis du mangler folk til at servicere dine gæster, kan du tilkøbe det hos os. Herunder finder du et overblik over de servicemuligheder, som du kan benytte dig af på den store dag.


Vores personale koster 250 kr. i timen - og det er selvfølgelig op til dig, hvor mange du ønsker at hyre, og hvor længe de skal hjælpe jer gennem festen.

Køkkenmedhjælper

Vi kan sørge for, at bordene bliver ryddet efter hver ret, der bliver vasket op og at buffeten altid er fyldt op. Vi kender lokalet og omgivelserne og kan altid være behjælpelige med spørgsmål fra gæsterne.  


Pris: 250 kr. i timen pr. hjælper

Personale til opdækning

Tiden op til en stor festdag kan være stressende, så hvorfor ikke lade os sørge for opdækningen af festlokalet? Lokalet kan både blive dækket op med vores egne stardardstel eller med de pakker, du vælger at tilkøbe. Men det kan også være med service, bordkort, vaser, duge eller hvad du selv måtte medbringe.


Pris: fra 1.050 kr. 

Rengøring

Ønsker du at lade os om at afrydde, vaske, skrubbe og skure? Så kan du tilkøbe rengøring i to forskellige modeller - den lette slutrengøring eller den fulde pakke med skrub-ad-rengøringen. I kan selvfølgelig også vælge selv at rydde det hele og gøre rent, som lejebetingelserne byder det og spare omkostningerne.

Slutrengøring


En slutrengøring består af rengøring af alle lokalerne. Det betyder, vi tørrer alle overflader af, støvsuger, vasker gulv og rengør toiletter.


OBS: Det inkluderer ikke opvask, afrydning og oprydning af borde og stole etc.


Pris: 1.700 kr.

Skrub-af-rengøring


Gider du ikke tænke på opvasken, det krøllede gavepapir eller det opdækkede lokale? Så lad det hele stå og tag hjem og hvil dansefødderne.


Vi rydder det hele op, vasker, skurrer og skrubber, så du ikke skal løfte en finger.Pris: 5.000 kr.