Tilkøbsmuligheder

Hos Topkær Fest tror vi på, at den bedste fest, er en personlig fest. Derfor har vi indrettet vores koncept, så du kan leje festlokalet og selv stå for mad, personale, oppyntning etc. Men vi kan også tilbyde dig en masse hjælp. Se herunder hvilken hjælp, du har mulighed for at tilkøbe.

Mad

Vi har en særaftale med cateringfirmaet DinningSix. De har mange fantastiske menuer at vælge i mellem i alle prisklasser. Vi har selv afprøvet dem og kan stå 100% inde for kvaliteten.

Tag et kig på www.dinningsix.dk.

Overnatning

Vi har en særaftale med Zleep Hotels. Det betyder, at du er sikret en fantastisk pris på din overnatning kun få kilometer fra Topkær Fest. 

Man kan også vælge at medbringe sin campingvogn eller telt og overnatte mellem juletræerne.


Blomster

Drømmer du om vilde blomster og flotte opsatser til at pryde festen? Så kan du få os til at ordne det for dig. Vi har fire pakkeløsninger til dig, som du kan vælge i mellem. Har du helt specifikke ønsker, så kan vi også komme dem i møde.


Service

Med festlokalet følger en standardservice, som er helt neutralt og falder i de flestes smag. Men hvis du ønsker at pifte borddækningen op, kan du tilvælge vores vintageservice med guldbestik og assorteret blomstertallerkner. Vi er selv ret vilde med det. 

Personale

Hvem ønsker ikke at sætte sig godt tilrette og bare kunne nyde sin egen fest? Du kan vælge at få nogle af vores personale til at servere maden for dig, tage opvasken og afrydde bordene. Vi tager en timepris, og du bestemmer selv, hvor mange, du ønsker, der skal hjælpe dig på dagen.

Pynt og udstyr

Ønsker du dig lidt ekstra til din fest? Hos os kan du også leje dig en backdrop/fotovæg eller andre flotte ting der kan være med til at sætte den rette stemning til din fest. Vi tilbyder også leje af ekstra køleskab og sluch ice maskine.