Blomster og dekorationer

Blomster giver liv til festen. Ejeren af Topkær Fest, Line, har både kursus i blomsterbinding og er selv lidt af en blomsterentusiast. Derfor kan hun binde de flotteste bukketter og lave de smukkeste dekorationer til bordene. Herunder kan du se, de fire slags af blomsterarrangementer du kan tilkøbe. Du kan selv komme med ønsker til farve og blomstertyper, men de vil i deres facon ligne dem på billederne.


Har du specielle ønsker om en æresport, blomsterport eller anden speciel pyntning, så kontakt os endelig. Intet er umuligt hos os - det vigtigste er, at du får den (blomster)fest, du altid har drømt om.

Blandede blomsterbuketter


Småt er også godt. Derfor kan du også vælge, at vi skal dekorere bordet med mindre buketter i vaser efter eget ønske. 


Vilde blomster, rustikke græsstrå eller små faste, bundne buketter er en nem måde at pynte festlokalet op med, uden at det tager al opmærksomheden, og de siddende gæster ikke kan se hinanden i øjnene.

Hver arrangent koster 250 kr.

oppytning
oppytning
oppytning
oppytning
oppytning
oppytning
oppytning

Klassisk blomsterdekoration


Er du til det mere klassiske, romantiske look med en flot, farverig buket på bordet, så kan vi sagtens binde den for dig. Den giver en flot volumen til borddækningen og indrammer festlokalet på fornemmeste vis.


Roser, dahliaer, gerbara og tulipaner er flotte at bruge i dekorationer - men du kan sagtens selv komme med ønsker til, hvilke blomster og farver, du ønsker.

Hver arrangent koster 250 kr.

Rustikt træ


Der er ingen, der siger, at blomster er det eneste, som kan pryde bordene.


Prøv vores rustikke træer, som er 110 cm høje og kan pyntes yderligere med levende lys eller lyskæder.


Træet ligner en ægte gren og er allerede meget efterspurgte hos os. Vi pynter bunden med levende blomster.

Hver arrangent koster 250 kr.


oppytning
oppytning
oppytning
oppytning